Internet magazinul efectuează livrarea produselor conform punctelor descrise mai jos.

Costul livrării:

Costul livrării poate diferenția îm dependență de regiunea livrării sau al tipurilor de produse livrate.

Livrarea produselor in suma de 1000 și mai mult este gratuită

Costul livrării comenzii pina la 1000 lei costă 50 lei

Timpul de livrare:

Timpul livrării Vă va fi comunicat de catre managerii noștri nemijlocit după efectuarea comenzii.

ATENȚIE! Numărul de telefon sau adresa livrării indicate incorect poate duce la întîrzierea livrării sau imposibilității de a fi contactat de către managerii nostri!

Locul livrării

Livrarea se va efectua la adresa indicată în timpul executării comenzii. În cazul în care livrarea trebuie efectuată la o altă adresă - Vă rugăm să comunicați despre aceasta managerului care Vă va contacta.

Reguli

La livrarea produselor vi se vor oferi toate documentele necesare: cecul, factura, de asemenea cuponul de garanție. La procurarea produselor de catre persoane juridice, va fi necesară ștampila celei din urmă.

ATENȚIE! Vă rugăm să rețineți că, toată informația și proprietățile produselor le puteți afla de la managerii nostri. În obligațiunile curierilor nu intră consultarea clienților în privința produselor cumpărate.La livrare asigurațivă de faptul că produsele corespund tuturor cerințelor. Dacă nu veți indica defectele depistate în timpul primirii produselor, pretențiile ulterioare nu vor fi acceptate. În caz că aveți careva întrebări, contactați-ne:

Telefon: +373 68 223 223

E-mail: office@pneuexpert.md

Viber: +373 68 223 223