Dimensiunile exterioare ale anvelopei

Anvelopele auto sunt părți componente importante ale oricărei mașini. Anvelopele oferă siguranță, precum și permite realizarea specificațiilor automobilului, de a fi realizate la maximul acestora.

La schimbarea sezonului pentru șoferi, devine necesar de a schimba anvelopele de iarnă la anvelopele de vară. Cel mai bine este să instalați anvelopele cu dimensiunile recomandate de producătorul auto pentru acest model de mașină. Dacă acest lucru nu este posibil, poate fi instalată anvelopa cu diametru mai mare sau mai mic (D), în limita admisibilă.

Interschimbabilitatea anvelopelor nu este o întrebare simplă. La alegerea pneurilor, ar trebui să se ia în considerare mai mulți parametri, cum ar fi lățimea anvelopei (A), înălțimea anvelopei (H), mărimea de plantare a discurilor (R), indicii de viteză și capacitate de încărcare admisibilă.

La alegerea anvelopelor de mașină de dimensiunea potrivită Vă ajuta calculatorul de anvelope, calculând dimensiunile teoretice. Înainte de a instala anvelopa în mașină, asigurați-vă că noile anvelope nu ating părțile corpului și suspensia autovehiculului.

Nu uitați că anvelopele incorect selectate pot duce la funcționarea incorectă a sistemelor electronice ale autovehiculului (ABS, EBD, controlul tracțiunii, etc.).

Шинный калькулятор

Noutăți

Диски Japan Racing в Молдове

Бренд крутых литых дисков JR wheels теперь официально доступен в Молдове!
03.06.2020

TRACMAX Tyres

Distribuitor Oficial al anvelopelor TRACMAX TYRES în Republ...
03.06.2020

Despre Pneuexpert.md

Site-ul nou pentru clienții noștri. Facem exursie prin instrumente present...
//