Dimensiunile exterioare ale anvelopei

Anvelopele auto sunt părți componente importante ale oricărei mașini. Anvelopele oferă siguranță, precum și permite realizarea specificațiilor automobilului, de a fi realizate la maximul acestora.

La schimbarea sezonului pentru șoferi, devine necesar de a schimba anvelopele de iarnă la anvelopele de vară. Cel mai bine este să instalați anvelopele cu dimensiunile recomandate de producătorul auto pentru acest model de mașină. Dacă acest lucru nu este posibil, poate fi instalată anvelopa cu diametru mai mare sau mai mic (D), în limita admisibilă.

Interschimbabilitatea anvelopelor nu este o întrebare simplă. La alegerea pneurilor, ar trebui să se ia în considerare mai mulți parametri, cum ar fi lățimea anvelopei (A), înălțimea anvelopei (H), mărimea de plantare a discurilor (R), indicii de viteză și capacitate de încărcare admisibilă.

La alegerea anvelopelor de mașină de dimensiunea potrivită Vă ajuta calculatorul de anvelope, calculând dimensiunile teoretice. Înainte de a instala anvelopa în mașină, asigurați-vă că noile anvelope nu ating părțile corpului și suspensia autovehiculului.

Nu uitați că anvelopele incorect selectate pot duce la funcționarea incorectă a sistemelor electronice ale autovehiculului (ABS, EBD, controlul tracțiunii, etc.).

Шинный калькулятор

Magazin de anvelope si discuri pentru automobil

PneuExpert – este un centru de anvelope și mentenanță autovehicule, atât pentru clienții retail, cât și pentru clienții business. Ne-am construit reputația pe satisfacția dumneavoastră și vom continua să facem acest lucru.Sîntem un furnizor de anvelope pentru autoturisme, SUV, dubițe, utilitare, camioane, tractoare și vehicule off-road.

Unul din punctele forte, este comercializarea de mârimi de anvelope rar răspăndite. Sîntem un centru de anvelope cu circuit închis: de la identificarea corectă a pneului necesar clientului, pâna la montarea /echilibrarea / eșantarea / roluirea jantelor / îndreptarea (sudarea) jantelor / presiune azot / vulcanizare / reparația complexa a pneului și galmelor / hotel anvelope, etc.

Deasemenea comercializăm și efectuăm manopera la așa produse auto precum: baterii Bosch si Varta, uleiuri si filtre auto, plăcuțe și discuri de frână, antigeluri, prezoane și antifurturi roți, cricuri, compresoare și multe alte accesorii.

PneuExpert – pune-te pe roate!Noutăți

Диски Japan Racing в Молдове

Бренд крутых литых дисков JR wheels теперь официально доступен в Молдове!
03.06.2020

TRACMAX Tyres

Distribuitor Oficial al anvelopelor TRACMAX TYRES în Republ...
03.06.2020

Despre Pneuexpert.md

Site-ul nou pentru clienții noștri. Facem exursie prin instrumente present...