О магазине Pneuexpert.md|Despre Pneuexpert.md

Despre Pneuexpert.md

PneuExpert

este un Service-auto/Magazin autorizat care va ajuta sa luați o decizie bună în materie de anvelope, jante, distanțiere, accesori pentru roti, baterii auto, filtre, uleiuri și alte componente auto.

Anvelope

sunt componente cheie pentru performanta și confortul pe care le poate oferi o mașină. Cand faceți o astfel de investiție sa alegeți calitatea ce garanteaza siguranta ca veti ajunge la destinatie fara complicatii.

De obicei oamenii consuma multa energie si timp atunci cand urmeaza sa faca o achizitie importanta. Sunt bunuri de folosinta indelungata si decizia asumată nu trebuie să compromită performantele masinii. Chiar daca alegerea unor anvelope noi de calitate presupune un efort financiar un pic mai mare fata de alegerea unora resapate sau second hand, recompensele de confort si siguranta sunt nepretuite.

Deservire profesională:

- Oferim consultanta pentru achiziția anvelopelor.

- Anvelopele vor fi montate pe loc la Service-ul specializat de specialiști în domeniu

- Gradul mare de adaptare la cerintele clientilor 

Rolul PneuExpert

este acela de a va usura procesul de selectie al anvelopelor printr-o oferta larga dispusa si in magazinul online, usor de accesat pentru oricine - PneuExpert.md

Nevoile clientilor sunt variate - am creat un proces de selectie simplu pe baza urmatoarelor criterii: dimensiuni, producator si sezon.

PneuExpert propune calitate la preturi avantajoase

PneuExpert - dealer exclusiv în Moldova al brandurilor GOFORM Tyres, MINERVA Tyres, JAPAN Racing Wheels, FARAD, ARCEO Wheels, RRCustoms.

Branduri de pneuri pentru autoturisme și utilitare comercializate - Goform, Minerva, Tracmax, Hankook, Maxxis, Bridgestone, Matador, Nokian, Laufen, Kumho, Pirelli, Continental, Michelin, Vredestein, DUNLOP , Goodyear etc.

Branduri de pneuri pentru camioane, industriale și agricole - Otani Tyres, Torque, Ozka, Petlas, BKT, Alliance, Mitas, Michelin, Matador.  

Înapoi spre listă