PneuExpert - dealer oficial ALCAR

 

PneuExpert – la finele anului 2022 a devenit dealer oficial in Republica Moldova a producatorului European de jante ALCAR!

Grupul ALCAR este Numărul 1 în Europa în ceea ce priveşte sectorul aftermarket de jante din aliaj ușor şi oţel!

Sub umbrela BBV Beteiligungsgesellschaft mbH a fost fondat în 1984, cu sediul în Hirtenberg/Austria, cel mai mare furnizor european de jante din oțel și aliaj pentru segmentul aftermarket. În anii '90, Grupul ALCAR a încorporat companii de distribuție de vârf din cele mai importante țări europene, prin intermediul cărora, dar și al multor alți parteneri de distribuție furnizează produse pentru toată piața aftermarket din Europa.

Mărcile Grupului ALCAR 

Grupul ALCAR oferă jante din aliaj și oțel sub următoarele mărci:

AEZ - DESIGN. CALITATE. LIFESTYLE.
DOTZ - TENDINȚE. TUNING. CUSTOM.
DEZENT - TÂNĂR. MODERN. PREZENȚĂ DECENTĂ.
ALCAR STAHLRAD impresionează prin calitatea de prim montaj.

ALCAR combină designul și dezvoltarea, producția cu tehnologii de ultimă oră, marketingul și vânzările în cadrul unui grup de companii. Punctele forte ale Grupului ALCAR sunt răspunsurile rapide la schimbarea condițiilor de piață, dezvoltarea de idei orientate către clienți și inovațiile în materie de design. Cu o gamă completă de jante pentru automobile, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și autovehicule off-road, ALCAR acoperă toate grupurile țintă cu ajutorul celor 4 mărci ale sale: AEZ, DOTZ, DEZENT și marca de jante din oțel ALCAR STAHLRAD.

Cele mai înalte standarde de calitate

ALCAR se dedică absolut calității produselor, iar în 2005 a finalizat cel mai mare proiect de construcție din istoria grupului: AEZ PRODUCTION, care poate produce anual peste 1,2 milioane de jante din aliaj, pe o suprafață de ​​14.000 de metri pătrați. Prin intermediul mărcilor sale, Grupul ALCAR comunică cu toate grupurile țintă: gama completă pentru automobile, autovehicule off-road și comerciale ușoare include jante de la 13" până la 22" în 72 de modele, cu aproximativ 1.800 de coduri de produs și milioane de aplicații.

Jante din oțel

Jantele din oțel au un vârf de disponibilitate la începutul iernii. Jantele din oțel furnizate provin de la fabrica ALCAR Ruote SA (Elveția) a Grupului ALCAR și de la alți furnizori, mai ales de la cel mai mare producător din lume, de jante din oțel, Hayes-Lemmerz.


19.01.2023

Înapoi spre listă